ThirtyOne Green Hair Care

 Wij werken samen met:

Stichting Haarwensen

 Per jaar verliezen zo’n 500 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep.

Stichting Haarwensen bied deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.


Kappers Kollektief

 Het Kappers Kollektief is een groep van enthousiaste kappers uit Oost-Nederland. Op dit moment zijn er 11 salons bij het Kapperskollektief aangesloten.

De seisoenen Overkempe

Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten, het dagelijks leven delen. Op Overkempe wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen wonen, samen werken en ontspannen in de vrije tijd.

Hier bij de pottenbakkerij maken ze onder andere de koffiekopjes die wij in de salon gebruiken en verkopen. Ook zijn er verschillende etalage stukken, die met liefde zijn gemaakt, bij ons te koop. Vraag je stylist naar de actuele stukken en de bijbehorende prijs.


E-mailen
Bellen
Map