Hoe groen is jouw haar?

 

Wat is onze visie

 

Naar de kapper gaan is voor de ene een feest en voor de ander een noodzakelijk kwaad. Wij proberen iedereen te benaderen vanuit zijn eigen gevoel.

Wil jij liever snel in stilte geknipt? Of wil je er een heerlijk ontspannen middag van maken? Alles is bij ons bespreekbaar.

Wij werken vanuit het principe dat iedereen zich beter moet kunnen voelen na een bezoekje aan de kapper. Hoe? Dat mag je helemaal zelf invullen.

Uit respect voor de natuur werken wij zo duurzaam mogelijk met ecologische en vegan producten.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen te horen maar ook echt te luisteren wat jij als klant wilt. Een goed advies is het beste begin van een mooie coupe en/of kleuring. Wij nemen hier dan ook ruim de tijd voor zodat we rustig alle opties kunnen afwegen.

Heb je problemen met je haar of hoofdhuid? Vaak hebben wij hier een oplossing voor zonder chemicaliën en hormoon verstorende stoffen. 

Bij ons is het altijd mogelijk om je behandeling uit te breiden met een masker, was-massage, föhn of stijl behandeling. Wij houden hier namelijk standaard al rekening mee door ze allemaal boekbaar te maken in onze online agenda.

Dit geeft ons ook de rust en mogelijkheid voor een goed en eerlijk advies.  


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram