Hoe groen is jouw haar?

 

Onze missie

Onze missie is eigenlijk heel simpel. Wij maken graag de wereld mooier op een verantwoorde manier. Iedereen is mooi maar je moet er wel uit halen wat er in zit. Wij helpen je daarmee door middel van een eerlijk advies, degelijk vakmanschap en de juiste producten. En dit allemaal met een zo klein mogelijke voetafdruk.

Help jij ons de wereld een stukje mooier te maken? Begin dan bij jezelf en plan een afspraak.

 Wat doen wij groener?

1- Wij hebben alleen nog maar LED lampen in de salon. Tot in de wc aan toe zijn alle lampen vervangen door een LED lamp. Zo besparen we energie zonder in het donker te staan

2- Onder onze wastafels hangt een elektrische boiler. Zo verbruiken wij veel minder #gas. Het fijne ervan is ook nog eens dat het water zo heet is dat we er ook #thee mee kunnen zetten. Altijd fijn als je even moet wachten tot je kleur is ingetrokken.

3- Wij hebben sinds deze zomer een #Geveltuintje. Geveltuinen dragen bij aan een koelere straat. Vooral bladrijke planten verdampen water en dat geeft verkoeling. Een natuurlijke airconditioning dus, wel zo prettig op een hete zomerdag! Ook nemen planten extra CO2 op. Hierdoor zorgt een geveltuintje ook voor schonere lucht.


Nieuwsgierig wat we nog meer groen doen? Elke maand zetten wij 2 extra punten online.

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram